Abonneer u op de live-stream van de zondagsviering

Als u zich op de live-stream van onze zondagsviering abonneert, geeft u een blijk van waardering en steun aan de mensen in onze kerkgemeenschap die de viering iedere zondag weer digitaal bij de mensen thuis brengt en draagt u tevens bij aan de continuïteit hiervan.

Stap 1: Het aanmaken van een Google-account
Omdat YouTube een onderdeel van Google is, moet u, om (gratis) van de diensten van YouTube gebruik te maken, eerst een Google-account aanmaken.
NB – Heeft u al een product van Google, bijvoorbeeld Gmail, dan heeft u al automatisch een Google-account en kunt u Stap 1 dus overslaan.

Klik voor de aanmeldingsprocedure op onderstaande link.
https://www.seniorweb.nl/artikel/google-account-aanmaken.
Als u nog geen Google-account en ook nog geen e-mailadres heeft, volgt u de eerst geboden procedure. Echter, omdat zo’n beetje iedereen wel een e-mailadres heeft, zal de tweede geboden optie ‘Account maken met bestaand mailadres’ het meest relevant zijn.

Stap 2: Abonneren op het YouTube-kanaal ‘HartebrugkerkLeiden’
Eenmaal in het bezit van een Google-account kunt u zich eenvoudig aanmelden als abonnee van ons YouTube-kanaal ‘HartebrugkerkLeiden’. Klik hiervoor op de link:

YouTube-kanaal ‘HartebrugkerkLeiden’

U belandt dan automatisch op de pagina van ons YouTube-kanaal.
Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de rode button ‘Abonneren’ aanklikken. En wilt u  via uw mail ook telkens een bericht ontvangen als er activiteiten op dit YouTube-kanaal zijn, klik dan op het belletje dat naast de ‘abonneerknop’ staat.