Lid worden

U wilt met ons meezingen? GRAAG!

We hebben met ca. 35 m/v een middelgroot koor, maar voor de broodnodige continuïteit kan het Hartebrugkoor altijd nieuwe zangers en zangeressen gebruiken.
U bent dus van harte welkom!

Ons repertoire:

Wij brengen kerkmuziek. Hierbij kunt u denken aan een breed (ook internationaal) repertoire. Zo zingen wij missen of motetten van bekende klassieke, componisten, zoals Bach, Mozart, Bruckner, Mendelssohn en Brahms. Tevens stukken van latere componisten, zoals Elgar, Rutter, Fauré, maar ook missen van Nederlandse componisten, waaronder Jan Vermulst,  Jan Mul en Hans Leenders. Wij zijn trots op onze uitgebreide muziekbibliotheek, waardoor een groot en gevarieerd repertoire mogelijk is.

Als u inderdaad met die gedachte speelt, schroom dan niet en kom tijdens de repetitie gewoon een keer langs. Het is geheel vrijblijvend! U hoeft zich daarbij absoluut geen zorgen te maken over de vraag of u wel of niet goed genoeg zou kunnen zingen. Want hoewel het Hartebrugkoor een naam hoog te houden heeft, is het uiteraard niet zo dat wij alleen maar ‘toppers’  in onze gelederen willen. Natuurlijk niet! De geleverde kwaliteit van ons koor is altijd het totaalproduct van de inzet en het enthousiasme van zowel goede als minder goede zangers. Een echte teamprestatie dus!

U kunt drie keer mee repeteren en dan volgt er een kort gesprek met de dirigent om vast te stellen of het wederzijds bevalt. De contributie bedraagt  € 40,00 per jaar.

Probeer het eens!

Wij repeteren iedere woensdag in de Romanuszaal. Ingang fietsenstalling aan de Langemare, achter de kerk. De repetitie voor de schola (gregoriaans) is van 19.30 tot 20.15 uur en voor het gemengd koor van  20.15 tot 22.15 uur. Meld uw komst  alstublieft van tevoren even per e-mail bij onze secretaris. U bent van harte welkom!