Kaartverkoop kerstconcert 2023

De toegangsbewijzen voor ons kerstconcert kosten in de voorverkoop
€ 12,50. U kunt ze verkrijgen via onze koorleden en op de zondagen 3 en 10 december na de mis achterin de kerk. De voorverkoop sluit op zondag 10 december om 12.30 uur, na de mis van 11.15 uur.

Evenals voorgaande jaren kunt u uw toegangsbewijzen in de voorverkoop ook via internet bestellen. De procedure is als volgt:

– U stuurt een e-mail naar: loek.driessen@gmail.com en u vermeldt hoeveel toegangsbewijzen u wilt bestellen, alsmede uw naam en adres. Tevens is het voor een soepele afwikkeling van uw bestelling heel praktisch om meteen van u te weten hoe u de toegangsbewijzen wilt ontvangen. Er zijn 3 opties:

  1. Gratis door ons thuisbezorgd (Alleen in Leiden en directe omgeving!);
  2. Voor het begin van het concert op uw naam beschikbaar stellen achterin de kerk;
  3. Per post opsturen tegen betaling van de portokosten.

– Als wij uw mailtje met de gevraagde gegevens van u ontvangen hebben, ontvangt u vervolgens een retour-mailtje van ons met de betaalprocedure.

 – Na ontvangst van uw betaling worden de toegangsbewijzen volgens uw opgegeven wens persoonlijk bij u thuisbezorgd dan wel op de concert-dag achterin de kerk voor u klaargelegd of tijdig per post naar u opgestuurd.

N.B.
Via internet sluit de voorverkoop op zaterdag 9 december om 12.00 uur. U kunt dan nog wel op zondag 10 december – achterin de kerk na de mis van 11.15 uur – tot 12.30 uur toegangsbewijzen tegen het gereduceerde tarief ad € 12,50 aanschaffen.

Daarna sluiten de kerkdeuren en zijn de toegangsbewijzen, als de deuren voor het concert weer open gaan, tijdens de deurverkoop alleen nog voor de normale prijs van € 15.00 te koop.

Wij zien uit naar uw komst! U bent van harte welkom!